submit


Jag är det svarta Afrika som lever i Europa Italien och lam jobbet varje dag utom bara torsdag eller den dagen som att vila mig förresten är bara för henne hela min familj är i Afrika lam lever med mina vänner Är kort man tillbaka killen Är Ikenna mile, en Ingenjör, enda gifte sig aldrig, och älskar fotboll, musik att dansa Som mötes-och seröst människor. Är en svart kille av ledtrådar hud jag mitt hår på grund av mina ögonbryn väldigt hårig, jag har vilda bröstet hårig på bröstet jag är en vanlig arbetare och jag vill att min familj att jag är italienska år, skild, inga barn, tall, arbeta för italienska Järnvägen. Letar du efter en bra tjej, hon vill ha en familj, hon vill ha en riktig man bredvid henne Som tror att Kelly är med namn jag älskar musik, fotboll reser jag älskar att träffa nya människor är en rolig kille att vara med, jag älskar att jag lätt faller i kärlek jag behöver en dam som aldrig kommer såra mig igen coz jag har varit i en förtvivlad många gånger Är en vänlig person och jag skämtar mycket väl och jag hatar lögner Är svansen choklad av huden och smal, svart hår, alla färger på kläder Jag letar efter en relation som alltid kommer få mig att vara lycklig och bra beteende person

About